Skip to content

Årets utesesong starter på torsdag!

Denne uka KICKstarter vi årets utesesong og vi begynner med marsjøvelser sammen med Nordre Aker Janitsjar førstkommende og neste torsdag. Lørdag 29. april skal vi vise drill og dans på Dansens Dager i parken Olaf Ryes Plass på Grünerløkka klokken 13:00. Du får også sjansen til å se oss drille parade i full uniform i 1. mai-toget sammen med janitsjaren på Arbeidernes Dag og vi stiller med infostand og oppvisning på Sagene Bydelsdager 13. mai. Vi gleder oss selvfølgelig til å avslutte det hele med glede den 17. mai i Karl Johan og vi håper du kommer og heier på oss. Jentene våre lover smil og liv i gata fremover. Hipp, hipp HURRA!

20. og 27. april: Utemarsjering med Nordre Aker Janitsjar ved Korsvoll
29. april: Dansens Dager
13. mai: Sagene Bydelsdager – Få med deg en smakebit på hva vi kan, prøv en drillstav og bli invitert med på prøvedrill
17. mai: Nasjonaldag og parade i Karl Johan
24. mai: Prøvedrill på Sagene Skole 18:00-19:00