Skip to content

Drilltropp med rask fremgang!

Drilltroppen vår ble stiftet i dag for nøyaktig 2 år siden, den 17. april og samme høst startet de første drillerne i klubben vår. Siden da har vi vokst til å bli en tropp på 21 jenter i alle aldere og vi er så stolte av all innsatsen som jentene, foreldre, styret og heiagjengen vår har lagt inn på snau tid. I løpet av tiden har vi hatt sommer- og juleoppvisninger, deltatt på Workshop i Drill, VM i Skiskyting i Holmenkollen, Elvelangs, Dansens Dager, PULSE, Sagene Bydelsdager og et titalls drillkonkurranser – bare etter to år kan vi se tilbake på mange gode minner. Denne våren har vi deltatt på flere drillkonkurranser og her er høydepunktene oppsummert:

Skjærgårsdrill i januar
Her stilte tropp senior sammen for aller første gang og til tross for mye nerver og litt miss kom de på en tredjeplass med en grei poengsum. Solistene hadde fine gjennomkjøringer med noen småfeil og vi lærte masse av årets aller første konkurranse.

Østlandsmesterskapet i Drill, Jessheim
Dette er landets aller største drillkonkurranse – ja, den er faktisk større enn NM når det kommer til antall startnummere, så her er det knallhard konkurranse må du tro. Vi hadde en hektisk helg med flere startnummere i solo, duetter og tropper. Høydepunktene var 3. plass til både Tropp Junior og Senior i Drilldans 3. og 2. divisjon samt 1. plass til Tropp Exhibition Corps Senior. Vi er så stolte av alle sammen og klare for å gjøre full innsats på treningene før Norgesmesterskapet i juni.

Midtnorsk Mesterskap, Molde
Hit sendte vi kun to solister, Michelle og Ida, som kom hjem med hver sin pallplass og en kvalifikasjon til NM i Solo X-strut Senior. Bra innsats av begge to, helt strålende jenter!

Nå gjenstår sesongens to aller siste konkurranser; Drilliaden i Skien og Norgesmesterskapet i Larvik. Hit sender vi solister, aspiranttropp, senior og junior tropp og exhibition tropp. Vi gleder oss 🙂

Hva ser vi frem til neste sesong?
VM i Drill som arrangeres i Norge i 2018, vi har mange drømmer; nye koreografier til høsten og kanskje også en reise til VM: Du kan hjelpe oss på veien ved å VIPPSE oss din støtte (50,-) til Tigerstaden Drill – merkes med VM 2018 – eller støtte oss med din Grasrotandel. Vi gleder oss også til å bli enda flere – kanskje vi blir kjent med deg også? 🙂