Skip to content

Instruktørprofil: Christina

Christina er solist/duett– og paradeinstruktør hos oss. Hun er 20 år, kommer fra Bodø og har med seg flere års bakgrunn fra Bodø Dans og Drill. I løpet av årene har hun stilt i solo, duett og tropp på flere nasjonale drillkonkurranser og har tatt dansetimer i ballett. Som instruktør er Christina nøye med tekniske detaljer og stiller krav til utøverenes utvikling og gjør sitt beste for å inspirere og oppfordre sine elever til å bli med på egentreningstimene våre. Hun inspireres av teknikk og grasiøsitet fra ballett, men også det lekne fra jazzdansens verden. Timene til Christina er strukturerte og hun fokuserer på god oppvarming med styrke, teknikk, deretter koreografi og uttøying. Christina er en nøyaktig, blid og kreativ person og det gir stort utslag på timene og koreografiene hennes. På fritiden lager hun fine bilder, grafisk design og interesserer seg for musikk og konserter. Vi er veldig glade for å ha med Christina hos oss; hun bidrar med gode idéer og innspill og har et smittsomt og sprudlende humør!