Skip to content

Instruktørprofil: Ida Celine

Ida Celine har drillet i 10 år og har vært instruktør i Sunnmøre før hun begynte hos Tigerstaden Drill januar 2016. Hun har deltatt på mange drillkonkurranser og har vært instruktør på workshops i områdene rundt Vestlandet og i Trøndelag. Ida Celine startet tidlig med dansing og har kompetanse innen de fleste dansestiler som blant annet stepping, ballett, jazz, moderne, improvisasjon, hip hop og cheerleading – der hun har vært kaptein. Hun har vært hjelpeinstruktør for flere kjente pedagoger og har erfaring fra store scener. I tillegg har hun tatt på seg flere statistoppdrag i løpet av årene hun har danset. For tiden studerer hun dans på fagskolen Bårdar Akademiet her i Oslo. Hun er veldig glad i å jobbe med barn og bruker feriene sine på å jobbe ekstra i barnehage. På fritiden er hun svært aktiv og sosial!

Vi har spurt Ida om hva hun synes er viktig som drillinstruktør

– Når jeg underviser, så legger jeg spesielt vekt på disiplin. Dette er viktig om man skal bli en god driller. Om man kommer i større arrangement, oppdrag eller i større korps, så må man oppføre seg og det er da man også lærer fortere. Jeg har også et mål om at vi skal ha vertfall én latterkrampe i timen min. Jeg liker at vi kan tulle og ha det gøy, men man må også lære seg at man må «skru over knappen» på alvor når det gjelder.

Hvordan bygger du opp timene?
– Timene mine er ofte lagt opp slik at vi starter med oppvarming (gjerne en dans), litt drillteknikk og deretter et program. Om utøverene har vært flink i timen, kan de til slutt bestemme selv hva de vil gjøre.

Hva har du lært som driller:
– I løpet av 10 år med drill, så har jeg lært mye innen drillteknikk og dans, men jeg har også lært mye om meg selv. Jeg har fått mange nye venner og jeg har vært med på mange turer til utlandet og på konkurranser. Drill har vært den beste sporten jeg har vært borti!

Ida er blid og svært dyktig danseteknisk. Hun forventer godt oppmøte og humør og blir inspirert av god innsats fra sine elever.