Skip to content

Velkommen til ny sesong!

Tigerstaden Drill ønsker nye og gamle medlemmer velkommen til Kick-start av den nye sesongen helgen 27-28. august! Informasjon om oppmøtetider og innhold sendes ut til alle på e-post. Styret og instruktører har brukt sommeren på å legge spennende planer for året som kommer og vi gleder oss til denne helgen. Medlemmene våre skal bli kjent på tvers av gruppene, få utdelt koreografier, timeplan og vi skal selvfølgelig drille og kose oss. Året som kommer blir morsomt og utfordrende, akkurat slik det skal være! Vi ser frem til å se koreografier, drill- og danseglede, teknisk utvikling og ikke minst dele flere gode opplevelser med denne flotte gjengen 🙂

Det er fremdeles noen ledige plasser, påmelding og informasjon finner du på nettsidene våre her. Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål.

kick_off-invitasjon